Immunerősítő tanfolyam példa

Az alábbi oldalon a 15 alkalmas immunerősítő tanfolyam egyik kezdő szintű alkalmát láthatod példaként, illetve próbaként.

Ez az alkalom egy komlex tanfolyami anyagból lett kiemelve, ahol egymást támogatva, szisztematikus módon épülnek fel a foglalkozások; ami azt jelenti, hogy előtte és utána is vannak alkalmak, más típusú és erősségi szintű gyakorlatokkal.

Így ezan alkalom egyedüli gyakorlása nem adja meg az immunerősítő hatást, ahhoz a többi alaklomra is szükség van. Ez mindössze betekintésre ad lehetőséget.

Ászana óra:

Ez a jógaóra nagyrészt álló, négykézláb állásos és fekvő pózokat tartalmaz. (Viszont más alkalmak órái más típusú ászanákat foglalnak magukban.)

Pránájáma gyakorlás:

Jelen videó a nádi-sódhana (váltott orrlyukas légzés) alap verzióját gyakoroltatja. A légzőgyakorlat leírását, hatásait és ellenjavallatait ITT találod. (A kurzus alkalmai folyamatosan váltogatják a légzőgyakorlatokat, így mindig más-más pránájáma kerül fókuszba.)

Relaxáció videó:

A vezetett vizualizációs meditáció egy szerveket regerenáló relaxációt tartalmaz. (A tanfolyam minden egyes alkalma más-más relaxációt foglal magában.)

Előadás felvétele:

Az előadás a jógikus napirendről szól, amely egy olyan napszakokra lebontott életvezetési mintát mutat meg, amely összhangban van a természet rendjével. Ha ezen összhangba kerülünk, akkor szervezetünk kiegyensúlyozottabban fog működni. A felvétel írott formája IDE kattintva érhető el. (A kurzus előadásai olyan témákról szólnak, amelyek az egészséges életmódhoz szorosan hozzátartoznak.)

A tanfolyam sokszínűsége és a módszeresen felépített alkalmak (azon belül pedig a jógagyakorlatok) szavatolják az immunerősítő hatás elérését.

Az alábbi gombra kattintva elvégezheted a regisztrációt és a bankkártyás fizetést! Egyéni kérésre utalással is megoldható a fizetés. Ha ezzel a lehetőséggel élni szeretnél kérlek írj ide: [email protected]