Gerincterápiás online tanfolyam példa

Az alábbi oldalon a 15 alkalmas gerincterápiás tanfolyam egy válogatott alkalmát láthatod példaként.

Ez az alkalom egy komlex tanfolyami anyagból lett kiemelve, ahol egymást támogatva, szisztematikus módon épülnek fel a foglalkozások; ami azt jelenti, hogy előtte és utána is vannak alkalmak, más típusú és erősségi szintű gyakorlatokkal.

Így ezan alkalom egyedüli gyakorlása nem adja meg a gerincterápiás hatást, ahhoz a többi alaklomra is szükség van. Ez mindössze betekintésre ad lehetőséget.

Előadás videó

Jelen alkalommal a helyes tartásról – megfelelő ülésről és állásról – hallhatsz. (Az előadások olyan életmódra tanítanak meg, amely segítségével hosszútávon megtarthatóvá válik az egészséges gerincoszlop.)

Gyakorlatsor videók

Egy 50 perces kezdő és egy közép-haladó sor tekinthető meg a példa videókban, amik a vásárlás után, az online felületen rövidített (2 x 25 perces) formában is elérhetőek.

Kezdő gyakorlatsor

A teljes tanfolyamban a mozgássorok, vagyis a gyakorlatok folyamatosan változnak. A közép-haladó és a halad szintű foglalkozások nehezebbek, illetve más gyakorlatokat tartalmaznak.

Közép-haladó gyakorlatsor

Ez egy közép-haladó foglalkozás, ami azt jelenti, hogy a kezdők ennél könnyebbek, míg a haladók nehezebbek.

Légzőgyakorlat videó

Az alábbiakban a váltott orrlyukas légzés – nádi sódhana pránájáma – alap verziója kerül gyakorlásra. (A kurzus alkalmai folyamatosan váltogatják a légzőgyakorlatokat, így mindig más-más pránájáma kerül fókuszba, mint például: teljes jógalégzés, kapálabháti, bhasztriká, nádi-sódhana ütemekre és mahá-bandha.)

Relaxációs videó

Ezen videó egy olyan vezetett relaxációt gyakorlunk, amely a testet lazítja el. (A tanfolyam minden egyes alkalma más-más relaxációt foglal magában. A vezetett szövegek a testi szintől elvezetnek a lelki szintig, és közben folyamatosan lazítják a szervezetet és tisztítják a tudatot.)

A tanfolyam sokszínűsége és a módszeresen felépített alkalmak szavatolják a gerincterápiás hatás elérését.

Az alábbi gombra kattintva elvégezheted a regisztrációt és a bankkártyás fizetést! Egyéni kérésre utalással is megoldható a fizetés. Ha ezzel a lehetőséggel élni szeretnél kérlek írj ide: [email protected]