Workshopok

Kéztámaszos és fordított testhelyzetű ászanák

Az alábbi foglalkozás a Facebook-on lesz élő online felvételen keresztül április 7-én 18:00-tól 20:00-ig.

A workshop során erősítjük, valamint nyújtjuk a felső végtag, vállöv és hát izmait. Megtanuljuk, hogyan kell a kéztámaszos ászanák kivitelezése során a test izomzatával dolgozni. Továbbá rávezető gyakorlatokat ismerünk meg a fordított testhelyzetek elsajátítására és begyakoroljuk hogyan kell precízen felvenni-kitartani ezen ászanákat. Minden mentális félelmet kioldunk, amiket esetleg a fordított testhelyzetek irányába érzünk. A fordított testhelyzetek során az egész szervezet vérellátása megváltozik, melynek hatására szervezetünk minden része feléled. Táplálódnak az idegsejtek, javul a nyirokkeringés, kiegyensúlyozódik a hormonháztartás, az egész immunrendszer erősödik. Energetikailag a három fölső, vagyis a torok, homlok és a korona csakrák működését befolyásoljuk kedvező módon, ezért a kommunikáció, az intuíció és a tisztán látás képessége fejleszthető.

Érintett főbb ászanák: adho-mukha-svanászana, kasjapászana, kákászana, bakászana, ardha-sirsászana, sirsászana, pincsa-majurászana, szarvángászana, halászana, karnapídászana.

A gyakorlás 120 perces lesz.

Jelen jóga workshophoz szükséges eszközök: jógamatrac, egy szabad falfelület, erősebb szék, jógás heveder (helyette jó egy nadrágszíj is), jógás blokk és/vagy tégla (helyette jó vastag könyv is), pléd és egy párna (bármilyen).

Oktató: Medvegy Gergely - vasinava jógamester

Költsége: nincs fix költsége a részvételnek, de kérlek amennyivel tudsz, annyival támogass. Az adományod utalni tudod. (Számlaszámot lásd lentebb!)

Részvétel: az élő videót valós időben a SelfnessYOGA alábbi csoportjában fog elindulni:
Online jóga - jóga videók - jóga otthon

https://www.facebook.com/groups/onlinejoga/

Kérlek kattints rá a fenti linkre és lépj be a csoportba, így fogsz értesülni a foglalkozásról, valamint így tudsz részt venni a videó megosztásban. Valós időben legyél a csoportba és a "harang" ikon alatt figyeld az értesítést, arra kattintva láthatod majd a videót vagy az ünenőfal legyen megnyitva előtted. Ha nem lenne ott a felvétel, akkor firssítsd az oldalt és be fog jönni.

A felvétel valós időben, illetve utána még 1 hétig lesz elérhető, aztán törlődik és a videótárba kerül, ide: https://selfnessyoga.hu/online-jogaorak-videotar/

Számlaszám, ahová a támogatásodat utalhatod:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
10400085-86768090-75541004
A megjegyzéshez írd oda a neved és azt, hogy támogatás.

Ha külföldről utalnál, akkor az adatok:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
IBAN szám: HU06 10400085-86768090-75541004
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHBSok szeretettel várlak a facebook-on lévő fenti csoportban!Namaszté: Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat