Workshopok

Élő online gerincátmozgató jóga workshop

A gerincoszlop adja a vázát mind a durva fizikai, mind az energetikai testünknek. Hisz a gerincoszlop a csontváz szerkezetének az alapja, amelyen keresztül a belső szerveket is tartja. Ezen túl a három fő nádi (energiapálya) a gerinc mentén halad. Ha a gerincoszlop megfelelő állapotban van, akkor az egész szervezet kiegyensúlyozottan működik. Ebből adódóan a jóga nagy hangsúlyt fektet a gerincoszlop egészségesen tartására. Jelen workshop is ezt teszi fókuszpontba.

Gerincnyújtó gyakorlatok által lazítjuk a gerinc kisízületeit és izmait. Előrehajló, homorító, oldalra döntő és csavaró ászanák segítségével átmozgatjuk a gerincoszlopot. A foglalkozás ruganyossá teszi a gerincet, a törzset, valamint stresszoldó és közérzetjavító. A gyakorlatok az idegrendszerre nyugtató hatással bírnak, a belső szervek működését javítják, és egész testünket felfrissítik.

A gyakorlás 120 perces lesz.

Jelen jóga workshophoz szükséges eszközök: jógamatrac, jógás heveder (helyette jó egy nadrágszíj is), jógás blokk és/vagy tégla (helyette jó vastag könyv is), pléd és egy párna (bármilyen).

Oktató: Medvegy Gergely - vasinava jógamester

Költsége: nincs fix költsége a részvételnek, de amennyit tudsz, annyival kérlek támogass. Egész pontosan utalj majd. (Számlaszámot lásd lentebb!)

Részvétel: az élő videót valós időben a SelfnessYOGA alábbi csoportjában fog elindulni:

Online jóga - jóga videók - jóga otthon: https://www.facebook.com/groups/onlinejoga/

Kérlek kattints rá a fenti linkre és lépj be a csoportba, így fogsz értesülni a foglalkozásról, valamint így tudsz részt venni a videó megosztásban.

A felvétel csak valós időben lesz elérhető, aztán törlődik. Így mindeképp legyél ott a csoportba belépve december 20-án (vasárnap) 17:00-kor.

Számlaszám, ahová a támogatásodat utalhatod:

Medvegy Gergely (K&H Bank)
10400085-86768090-75541004Számlát mindenképp ki kell állítsak, ezért kérlek a megjegyzéshez írd oda a neved és a címed. Köszönöm!

Ha külföldről utalnál, akkor az adatok:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
IBAN szám: HU06 10400085-86768090-75541004
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Sok szeretettel várlak a facebook-on lévő fenti csoportban!

Namaszté: Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat