Workshopok

Élő online fogyasztó-méregtelenítő jóga workshop

A speciálisan kombinált, statikusan kivitelezett testhelyzetek és dinamikus tornagyakorlatok, valamint légzőgyakorlatok segítségével mélyen hatottunk a kiválasztó és az emésztő szervrendszerre. Erősítjük a vér- és nyirokkeringést, fokozzuk az emésztés erejét, intenzíven beindítjuk a szervezet belső öntisztuló folyamatát, amely kedvezően befolyásolja az ideális testsúly kialakulását.

A statikusan kivitelezett testtartások egyrészt a belső szerveket masszírozzák, javítva azok funkcióják, előidézve a regeneráló folyamatok aktiválását; másrészt a szervezet energetikai szintjét növelik.

A dinamikus mozgások pedig a pulzusszámot folyamatosan olyan szinten tartják, ahol a zsírégetés a leginkább megvalósul és megszabadulhatunk a súlyfeleslegtől. A folyamatos mozgás pedig nem csak fogyaszt, hanem az izmok erősítésén keresztül kedvező módon formálja a testalkatot.

A foglalkozás NEM kezdőknek ajánlott! Min. fél éves jógás és/vagy sport múlt, valamilyen rendszeres mozgás előfeltétel.

A gyakorlás 120 perces.

Jelen jóga workshophoz szükséges eszközök: jógamatrac, jógás heveder (helyette jó egy nadrágszíj is), jógás blokk és/vagy tégla (helyette jó vastag könyv is), pléd és egy párna (bármilyen).

Oktató: Medvegy Gergely - vasinava jógamester

Költsége: nincs fix költsége a részvételnek, de amennyit tudsz, annyival kérlek támogass. Egész pontosan utalj majd. (Számlaszámot lásd lentebb!)

Részvétel: az élő videót valós időben a SelfnessYOGA alábbi csoportjában fog elindulni:

Online jóga - jóga videók - jóga otthon: https://www.facebook.com/groups/onlinejoga/

Kérlek kattints rá a fenti linkre és lépj be a csoportba, így fogsz értesülni a foglalkozásról, valamint így tudsz részt venni a videó megosztásban.A felvétel csak valós időben lesz elérhető, aztán törlődik. Így mindeképp legyél ott a csoportba belépve január 3-án (vasárnap) 17:00-kor.

Számlaszám, ahová a támogatásodat utalhatod:

Medvegy Gergely (K&H Bank)
10400085-86768090-75541004Számlát mindenképp ki kell állítsak, ezért kérlek a megjegyzéshez írd oda a neved és a címed. Köszönöm!Ha külföldről utalnál, akkor az adatok:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
IBAN szám: HU06 10400085-86768090-75541004
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHBSok szeretettel várlak a facebook-on lévő fenti csoportban!

Namaszté: Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat