Workshopok

Csípőnyitó jóga workshop

Az alábbi foglalkozás a Facebook-on lesz élő online felvételen keresztül június 23-án 18:00-tól 20:00-ig.

Különféle kiegészítő technikával és ászana gyakorlatokkal megnyújtjuk, illetve lazítottuk a csípő izmait. Hatunk a comb elülső, hátsó, belső és külső izmaira, illetve a farizmokra, a medence, az alhas és a derék izmaira. Megtanuljuk hogyan lehetséges biztonságos módon mély nyújtásokat elérni és sérülésmentesen gyakorolni. A láb és csípő izmok tonizálása kedvező módon befolyásolja a testtartást is. Belső szervek szintjén a medence és az alhas szerveit energetizáljuk, így a nemi, a húgyúti és a kiválasztó szervrendszer funkciója fog javulni. Finom szinten a gyökér, a nemi és a köldök csakrák harmonizálásával az akarat, az érzés és a gondolkodás közötti egyensúly teremthető meg. A hosszú gyakorlás alkalmas a testi és a mentális feszültségek elengedésére.

A gyakorlás 120 perces lesz.

Jelen jóga workshophoz szükséges eszközök: jógamatrac, egy szabad falfelület, erősebb szék, jógás heveder (helyette jó egy nadrágszíj is), jógás blokk és/vagy tégla (helyette jó vastag könyv is), pléd és egy párna (bármilyen).

Oktató: Medvegy Gergely - vasinava jógamester

Költsége: nincs fix költsége a részvételnek, de kérlek amennyivel tudsz, annyival támogass. Az adományod utalni tudod. (Számlaszámot lásd lentebb!)

Részvétel: az élő videót valós időben a SelfnessYOGA alábbi csoportjában fog elindulni:
Online jóga - jóga videók - jóga otthon

https://www.facebook.com/groups/onlinejoga/

Kérlek kattints rá a fenti linkre és lépj be a csoportba, így fogsz értesülni a foglalkozásról, valamint így tudsz részt venni a videó megosztásban. Valós időben legyél a csoportba és a "harang" ikon alatt figyeld az értesítést, arra kattintva láthatod majd a videót vagy az ünenőfal legyen megnyitva előtted. Ha nem lenne ott a felvétel, akkor firssítsd az oldalt és be fog jönni.

A felvétel valós időben, illetve utána még 1 hétig lesz elérhető, aztán törlődik és a videótárba kerül, ide: https://selfnessyoga.hu/online-jogaorak-videotar/

Számlaszám, ahová a támogatásodat utalhatod:

Medvegy Gergely (K&H Bank)
10400085-86768090-75541004
A megjegyzéshez írd oda a neved és azt, hogy támogatás.

Ha külföldről utalnál, akkor az adatok:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
IBAN szám: HU06 10400085-86768090-75541004
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Sok szeretettel várlak a facebook-on lévő fenti csoportban!

Namaszté: Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat