Workshopok

Álló és egyensúlyi ászanák

Az alábbi foglalkozás a Facebook-on lesz élő online felvételen keresztül április 28-án 18:00-tól 20:00-ig.

Lábnyújtó és erősítő gyakorlatok alkalmazásával fejlesztjük a láb izomzatát. Rávezető technikák segítségével megtanuljuk pontosan kivitelezni a vriksászanát, a vírabhadrászana 1,2,3-t és az ardha-csandrászana 2-őt. Olyan módszereket is megismerünk, amelyek segítségével az összes álló egyensúlyi testhelyet kitartását feljavíthatjuk, mélyebb megértést szerzünk a láb és a törzs munkájának összhangjáról. A foglalkozás javítja az idegi egyensúlyt, a fizikai egyensúly megtartásának képességét, és ezek által fejleszti a belső egyensúly és harmónia érzékét. A gyakorlatok fejlesztik a mozgáskoordinációt, a testtudatosságot, illetve a gyökér csakra aktiválásából adódóan növelik az életerőt, az önbizalmat és az összpontosítás képességét.

A gyakorlás 120 perces lesz.

Jelen jóga workshophoz szükséges eszközök: jógamatrac, egy szabad falfelület, erősebb szék, jógás heveder (helyette jó egy nadrágszíj is), jógás blokk és/vagy tégla (helyette jó vastag könyv is), pléd és egy párna (bármilyen).

Oktató: Medvegy Gergely - vasinava jógamester

Költsége: nincs fix költsége a részvételnek, de kérlek amennyivel tudsz, annyival támogass. Az adományod utalni tudod. (Számlaszámot lásd lentebb!)

Részvétel: az élő videót valós időben a SelfnessYOGA alábbi csoportjában fog elindulni:
Online jóga - jóga videók - jóga otthon
https://www.facebook.com/groups/onlinejoga/

Kérlek kattints rá a fenti linkre és lépj be a csoportba, így fogsz értesülni a foglalkozásról, valamint így tudsz részt venni a videó megosztásban. Valós időben legyél a csoportba és a "harang" ikon alatt figyeld az értesítést, arra kattintva láthatod majd a videót vagy az ünenőfal legyen megnyitva előtted. Ha nem lenne ott a felvétel, akkor firssítsd az oldalt és be fog jönni.

A felvétel valós időben, illetve utána még 1 hétig lesz elérhető, aztán törlődik és a videótárba kerül, ide: https://selfnessyoga.hu/online-jogaorak-videotar/

Számlaszám, ahová a támogatásodat utalhatod:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
10400085-86768090-75541004
A megjegyzéshez írd oda a neved és azt, hogy támogatás.

Ha külföldről utalnál, akkor az adatok:
Medvegy Gergely (K&H Bank)
IBAN szám: HU06 10400085-86768090-75541004
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Sok szeretettel várlak a facebook-on lévő fenti csoportban!

Namaszté: Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat