Táborok, utak

Egzotikus jógatábor és körutazás Balin és Jáván

Ezen körút és jógatábor a hindu istenek nyomában fog telni a meseszép Balin és Jáván.

Az India Spirit Egyesület nonprofit holisztikus útja 16 napban vehető igénybe. A tervezett időpont: 2019.10.15 - 30-ig. (Az időpont változhat plusz/minusz pár napot.)

IDE KATTINTVA elérhető a tavalyi év programfüzete. A 2019-es utnak is ugyanaz lesz a tartalma, mint a 2018-asnak, mindössze az időpontok mások.

A tavalyi ugyanilyen jógatábor képeit megtekintheted IDE klikkelve.

Az út önköltségi áron kb. 154 eFt-tól vehető igénybe (az olcsóbb szállásokkal számolva). Drágább szállásokkal az önköltségi ára 198 eFt.

Ebben benne van minden hotel: fantasztikus, több medencés, tengerparti ill. dzsungelre néző 4 csillagos szállodák, minden utazás luxus buszokkal, minden program (kivétel a fakultatív program), illetve minden túra, minden jógaóra.

Az önköltségre jön még rá minden nemzetközi és Indián belüli repülőjegy (összesen 6 db) illetékkel kb 240-300 eFt.

Az út teljeskörű leírását, árát, képes programbemutatóját a fent mellékelt programfüzet tartalmazza.

A Jóga Élménytábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk.

A tábor jógaoktatói: Medvegy Gergely és Kalamász Zsanett (Raszika-préma)

A tavalyi ugyanilyen jógatábor képeit megtekintheted IDE klikkelve.

Az egyesületi tagságról, illetve a jógatáborra történő jelentkezésről az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz: info@indiaspirit.hu

Jelentkezés esetén jelöld meg az út pontos nevét és időpontját, küld el a teljes neved, telefonszámodat a fenti e-mailcímre.

Az úton csak egyesületi tagok vehetnek részt. További információ az egyesületről: www.indiaspirit.hu

Ajánló

Menü

Kapcsolat