Táborok, utak

Azori-szigeteki meseszép jógatábor és utazás

JÓGATÁBOR AZ ÉDENKERTBEN - AZORI SZIGETEK ÉS LISSZABON

9 napos körút és Jógatábor az Azori szigeteken és Lisszabonban. 2020. május 30 és június 7. között, önköltségen. (Csak négy nap szabadságot igényel az út Pünkösd miatt.)

A KÉPES PROGRAMFÜZET ÉS TÁJÉKOZTATÓ (12 oldal) LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

(A programfüzetben még a 2019-es dátumok szerepelnek. A helyes dátum 2020. május 30. és június 7., de a program megegyezik.)

AZ ÚT ÖNKÖLTSÉGE: 124 eFt-tól.

Ebben benne van minden hotel: elsősorban 4, ritkán 3 csillagos szállodák, minden utazás kényelmes buszokkal, minden program (kivétel a fakultatív program), jógaórák, illetve minden túra, minden idegenvezetés - Lisszabonban illetve az Azori szigeteken élő magyar idegenvezetőkkel.

+ Minden nemzetközi repülőjegy (4 db) illetékkel kb 80-90 eFt.

Drágább, 4 csillagos szállással a költség 168 eFt.

Jógaoktató: Kalamász Zsanett (Raszika-préma) és Medvegy Gergely.

Az út teljeskörű leírását, képes programbemutatóját a mellékelt fenti programfüzet tartalmazza.

A 2018-as ugyanilyen jógatáborról IDE kattintva találsz egy fotóalbumot, míg a 2019-es utunkról IDE klikkelve.

A Jóga Élménytábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk.

Az utat az India Spirit egyesület szervezi az egyesületi tagok számára, így csak egyesületi tagok vehetnek részt. További információ az egyesületről: www.indiaspirit.hu

Az egyesületi tagságról, illetve a jógatáborra történő jelentkezésről az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz: info@indiaspirit.hu

Jelentkezés esetén jelöld meg az út pontos nevét és időpontját, küld el a teljes neved, telefonszámodat az info@indiaspirit.hu e-mail címre.

Ajánló

Menü

Kapcsolat