Táborok, utak

Ájurvédikus jóga- és életmódtábor Dél-Indiában

Ájurvédikus jóga és életmódtábor Keralában, Isten saját országában 13 napban. 2019. december 3-15.

Mesebeli hegyekben, lagúnákon és India legszebb tengerpartján az önfejlesztés jegyében. - 5 nap kalandozás Kerala csodás vidékein, majd 1 hét elvonulás saját tengerparttal rendelkező tengerre néző luxusbungalóban.

Részletes képes programfüzet IDE kattintva érhető el.

AZ ÚT ÖNKÖLTSÉGE: 148 eFt-tól.

Ebben benne van minden hotel: 4-5 csillagos szállodák, resortok, utazás luxus buszokkal, minden program (kivétel ájurvédikus masszázs vagy kezelések), illetve minden túra, jógaóra, meditáció, életvezetési előadás, minden idegenvezetés.

+ Minden nemzetközi repülőjegy (2 db) illetékkel: 206 eFt.

Drágább szállásokkal, szobákkal a túraköltség 199 eFt.

Ébredtél már fehér homokos tengerparton, karnyújtásnyira a tengertől saját, luxusbungalóban, paradicsomi környezetben?

Lakóhajóztál már Kerala elbűvölő lagúnáin kellően belassulva, hogy rányíljon a szemed a valódi csodákra?

Töltöttél már napokat Kerala varázslatos hegyeiben 5 csillagos hotelben, ahol minden nap infinity pool-ból nézheted a hegyek és völgyek fölött alászálló napot - hogy még inkább érezd a belső lényed csodájának kibontakozó sugarait a látványban.

Na jó, ezt inkább nem soroljuk tovább, pedig lenne még tovább, bőven. (Jeep szafari, túra teaföldeken, elefántfürdetés, hindu templomok, keralai harcművészeti bemutató, hagyományos táncszínház stb.)

Természeti lények vagyunk, így az önfejlesztés igazából csak a természetben tud elkezdődni. Együtt lélegezve, rezegve és elcsendesedve a természettel a meditáció és jóga is hatékonyabban segít közelebb kerülni önmagunkhoz. Ezért 4 napig barangolunk Kerala hegyeiben, lakóhajózunk, fölfedezzük Kerala csodáit, majd 1 hétre elvonulunk egy lélegzetelállítóan édeni resortba India talán legszebb tengerpartjára.

És hogy miért írtuk azt, hogy ilyen még soha nem volt?

Mert mindezzel egy komplex támogató programot építettünk föl, mely a test egészségét támogatja, a szervezet ellazulását, szellemi nyugalmat eredményez, energiával tölt föl, lelki megvalósításra teremt lehetőséget, és elvezethet a valódi tudatossághoz, önmegvalósításhoz.

Gyakorlati órák
- jógaórák (olyan jógaórák, amelyek stresszoldóak, gerincátmozgatóak, idegrendszert és hormonrendszert kiegyensúlyozóak, emésztést és méregtelenítést segítőek) = a test egészségét támogatják meg
- relaxáció (testi, mentális és lelki szinten egyaránt) = a szervezet lazaságát és a szellemi nyugalmat teremtik meg
- pránájáma (légzőgyakorlatok) = amelyek energiával töltenek fel
- meditáció (légzés meditáció, érzékek elengedése, vizualizáció, mantra-meditáció) = a lelki megvalósításra teremtenek lehetőséget
Életvezetést támogató szemináriumok
- védikus személyiségfejlesztés, vagyis a tudat működése és magasabb szintre emelése (kötőerők, elme, intelligencia és hamis egó funkciói, korlátai és megfelelő használatuk) = a tudatossághoz és az önmegvalósításhoz vezető út
- ájurvéda és jóga, vagyis bevezetés az ájurvédába és a jógikus életvezetés praktikáiba = az egészséges életmód alapjai

Az út teljes körű leírását, képes programbemutatóját a hamarosan megjelenő programfüzet tartalmazza.

Képeket IDE kattintva láthatsz egy Facebook posztban.

Részletes képes programfüzet IDE kattintva érhető el.

Az egyesületi tagságról, illetve a jógatáborra történő jelentkezésről az alábbi e-mail címen érdeklődhetsz: info@indiaspirit.hu

Jelentkezés esetén jelöld meg az út pontos nevét és időpontját, küld el a teljes neved, telefonszámodat a fenti e-mailcímre.

Az úton csak egyesületi tagok vehetnek részt. További információ az egyesületről: www.indiaspirit.hu

Ajánló

Menü

Kapcsolat