Online jógaórák

Immunerősítő jógasorok- leírás

A jógaórák céljai és hatásai

Az immunerősítő jógaórák egyik hatása, hogy fokozza a nyirokszervrendszert, vagyis a nyirokkeringés, a nyirokcsomók, a csecsemőmirigy, a nyálkahártyák és a mandulák működését, illetve a fehérvérsejtek termelődését, amely által fokozza az immunitást és a szervezet képessé válik hatékonyan legyőzni a vírusokat és az ártalmas baktériumokat.

A gyakorlatok további célja, hogy javítsa az emésztés, az anyagcsere és a méregtelenítés folyamatát; hisz, ha elegendő tápanyagot és energiát kap a test, valamint megszabadul az anyagcsere termékektől és méreganyagoktól, akkor megnő az életerő a szervezetben és minden külső hatással szemben ellenállóvá tud válni.

A módszeresen felépített ászanasorok következő hatásköre, hogy serkentik a vérkeringést, a hormontermelést és kioldják az idegi feszültségeket, így tovább javítva az ellenálló-képességet.

Végül, de nem utolsó sorban a foglalkozások a tudati és az érzelmi blokkokat is oldják, kiegyensúlyozva a mentális testet, mely által pszichoszomatikus módon érik el a szervezetben az öngyógyító folyamatokat.

A foglalkozások felépítése

Az immunerősítő ászana órák 18 alkalomból épülnek fel, amelyek 3 szintre (kezdő, közép-haladó, haladó) vannak elosztva. Mindegyik szinthez tartozik 6 alkalom, vagyis jógaóra.

Egy szinthez tartozó 6 jógaóra így áll össze:

  • 4 alkalom egy-egy speciális sorból áll, amik 30 percesek.
  • Az 5. és a 6. alkalom egy teljes testet átmozgató jógaórát tartalmaz. Előbbi 1 órás, utóbbi 2 órás. Ezek közül lehet választani, hogy épp melyiket szeretnéd.

Mindig a saját szinteden tudsz jógázni, mert első körben a kezdő alkalmakat csinálhatod végig és amikor azok már könnyen mennek, akkor léphetsz a következő közép-haladó szintre, majd ha ez is jól megy, akkor a haladóra.

A teljes körű szakmai hozzáértéssel összeállított gyakorlásnak köszönhetően, napok alatt érezni fogod a kedvező változásokat mind a testedben, mind az érzelmi világodban.

A gyakorló órákra ITT tudsz előfizetni.

Tanfolyami lehetőség

A fenti jógaórák csak ászana órák. Ha az immunerősítő hatást meg szeretnéd támogatni pránájáma és relaxáció gyakorlatokkal, illetve szeretnéd megszerezni mindazt a tudást, amely egy egészségesebb életmódot adhat számodra, akkor a teljes immunerősítő tanfolyamot ajánlom számodra. A kurzusról IDE kattintva tájékozódhatsz.

Várlak sok szeretettel a jógaórákon!

Medvegy Gergely

Ajánló

Menü

Kapcsolat