Online jógaórák

Fogyasztó-méregtelenítő jógasorok leírás

A jógaórák céljai és hatásai

A testi-lelki egyensúly megtalálásához hozzátartozik szervezetünk egészségesen tartása, melynek része testünk megszabadítása a felesleges lerakódásoktól és méreganyagoktól. A foglalkozások során a hatha-jóga és a torna elemeit felhasználva megtámogatjuk a szervezet természetes anyagcseréjét és méregtelenítését.

A speciálisan kombinált, statikusan kivitelezett testhelyzetek és dinamikus tornagyakorlatok segítségével mélyen hatunk a kiválasztó és az emésztő szervrendszerre. Erősítjük a vér- és nyirokkeringést, fokozzuk az emésztés erejét, intenzíven beindítjuk a szervezet belső öntisztuló folyamatát, amely kedvezően befolyásolja az ideális testsúly kialakulását.

A statikusan kivitelezett testtartások egyrészt a belső szerveket masszírozzák, javítva azok funkcióját, előidézve a regeneráló folyamatok aktiválását; másrészt a szervezet energetikai szintjét növelik. A dinamikus mozgások pedig a pulzusszámot folyamatosan olyan szinten tartják, ahol a zsírégetés a leginkább megvalósul és megszabadulhatunk a súlyfeleslegtől. A folyamatos mozgás pedig nem csak fogyaszt, hanem az izmok erősítésén keresztül kedvező módon formálja az alakot.

A foglalkozások a tudati és az érzelmi blokkokat is oldják, kiegyensúlyozva a mentális testet, mely által pszichoszomatikus módon érik el a szervezetben a tisztító folyamatokat.

Az órák felépítése

A foglalkozások 15 alkalomból épülnek fel, amely 3 szintre (kezdő, közép-haladó, haladó) van elosztva. Mindegyik szinthez tartozik 5 alkalom, amelyekhez pedig 2 sor. Összesen így 30 videó, azaz gyakorlatsor van.

1 alkalom két sorból áll: egy 25 perces dinamikus (torna) és egy 25 perces statikus (ászana) sorból. Kivéve az ötödik alkalmak, mert azok egy-egy 60 perces gyakorlatsorokat tartalmaznak, amelyekben a statikus és dinamikus elemek vegyítve vannak.

Mindig a saját szinteden tudsz jógázni, mert első körben a kezdő alkalmakat csinálhatod végig és amikor azok már könnyen mennek, akkor léphetsz a következő közép-haladó szintre, majd ha ez is jól megy, akkor a haladóra.

A teljes körű szakmai hozzáértéssel összeállított gyakorlásnak köszönhetően, napok alatt érezni fogod a kedvező változásokat mind a testedben, mind az érzelmi világodban.

A gyakorló órákra ITT tudsz előfizetni.

Tanfolyami lehetőség

A fenti órák csak mozgások. Ha a fogyasztó és méregtelenítő hatást meg szeretnéd támogatni speciális pránájáma, relaxáció és meditáció gyakorlatokkal, illetve szeretnéd megszerezni mindazt a tudást, amely egy olyan életmódot adhat számodra, ami képes hosszútávon is megtartani a fogyás eredményét, akkor a teljes fogyasztó és méregtelenítő tanfolyamot ajánlom számodra. A kurzusról IDE kattintva tájékozódhatsz.

Ajánló

Menü

Kapcsolat