Oktatói továbbképzések

Relaxációs és meditációs technikák alkalmazása

Időpontja: 2019. július 07. (vasárnap) 10:00-18:00-ig.

Célja: Jóga gyakorlásunk, oktatási módszereink, önmagunk fejlesztése egy dinamikusan változó és soha véget nem érő út. Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez. Az oktatás során először az elméleti ismeretek kapnak hangsúlyt, majd gyakorlati példákon keresztül demonstráljuk a megtanult elméletet, hogy képessé váljunk mindezt alkalmazni.

Tartalma: A relaxáció segítségével a gyakorló jógás képessé válik elengedni a testi és a mentális feszültségeket, a zavaró érzéseket és gondolatokat, valamint megtanulja kizárni a külvilág történéseit. A meditáció segítségével pedig képessé válhat a tudatát kedvező módon irányítani és a figyelmét a lelki szféra felé irányítani. A képzésen megismerjük ezen módszerek elméletét és gyakorlatát, valamint ezek használatát a jógaórákon. A megszerzett gyakorlati tudás minőségben változtatja meg a jógagyakorlás mentális dimenzióit.

Egyébb információk: A jógaoktató továbbképzéseket nem kezdőknek indítjuk. A részvételhez min. 1-1,5 éves gyakorló jógás múlt és/vagy egy jógaoktató végzettség ajánlott. Elméleti szinten rendelkezni kell a jóga alapfogalmaival, elemeivel és filozófiájával kapcsolatos alapinformációkkal, a gyakorlatban pedig tudni kell az alap ászanák és pránájámák kivitelezését.

Oktató: Medvegy Gergely vezető jógaoktató

Költsége: 13.000 Ft

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

Jelentkezés:

Jelentkezési lehetőség hamarosan.

Ajánló

Menü

Kapcsolat