Oktatói továbbképzések

A páros gyakorlatok alkalmazásának módszertana

Időpontja: 2019. május 26. (vasárnap) 10:00-18:00-ig.

Célja: Jóga gyakorlásunk, oktatási módszereink, önmagunk fejlesztése egy dinamikusan változó és soha véget nem érő út. Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez. Az oktatás során először az elméleti ismeretek kapnak hangsúlyt, majd gyakorlati példákon keresztül demonstráljuk a megtanult elméletet, hogy képessé váljunk mindezt alkalmazni.

Tartalma:  A kontakt gyakorlás párban, vagy akár két segítővel végrehajtott gyakorlatok, amelyek során a segítő(k) a fizikai kontaktus által vezetnek az adott ászana pontosabb, kifinomultabb megvalósítása felé. Alkalmazható hibajavításra, testrészek pontos helyzetbe hozására, az ászanák helyes megtartására, a gyakorlatok elmélyítésére, az erővonalak és izommunkák rávezetésére. A képzés során ezen lehetőségek módszertanát és gyakorlatát ismerjük meg.

Egyébb információk: A jógaoktató továbbképzéseket nem kezdőknek indítjuk. A részvételhez min. 1-1,5 éves gyakorló jógás múlt és/vagy egy jógaoktató végzettség ajánlott. Elméleti szinten rendelkezni kell a jóga alapfogalmaival, elemeivel és filozófiájával kapcsolatos alapinformációkkal, a gyakorlatban pedig tudni kell az alap ászanák és pránájámák kivitelezését.

Oktató: Medvegy Gergely

Költsége: 13.000 Ft

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

Jelentkezés:

Jelentkezési lehetőség hamarosan.

Ajánló

Menü

Kapcsolat