Oktatói továbbképzések

A hibajavítás és az instruálás elmélete/gyakorlata

A járványügyi helyzetre való tekintettel ez a képzés elmarad, de később, ősszel vagy télen megtartjuk. Kérlek kisérd figyelemmel a hírveleleket és/vagy a honlapot. Köszönöm!

Időpontja: 2020. július 19. (vasárnap) 10:00-18:00-ig.

Célja: Jóga gyakorlásunk, oktatási módszereink, önmagunk fejlesztése egy dinamikusan változó és soha véget nem érő út. Jógaoktatói továbbképzéseink célja, hogy minden lelkes jógázónak és jógaoktatónak segítséget nyújtson a jógában való eredményes fejlődéshez. Az oktatás során először az elméleti ismeretek kapnak hangsúlyt, majd gyakorlati példákon keresztül demonstráljuk a megtanult elméletet, hogy képessé váljunk mindezt alkalmazni.

Tartalma:  Az oktatás keretén belül elemezzük az ászanák gyakorlása alatti hibajavítás lehetőségeit és módszereit. A szóban, a kézzel és az eszközzel történő javítás fontos és praktikus szempontjait tanuljuk meg gyakorlati példák bemutatásán keresztül, valamint megismerjük az instruálás során követendő alapelveket, amelyek a gyakorló megértését segítik elő.

Egyébb információk: A jógaoktató továbbképzéseket nem kezdőknek indítjuk. A részvételhez min. 1-1,5 éves gyakorló jógás múlt és/vagy egy jógaoktató végzettség ajánlott. Elméleti szinten rendelkezni kell a jóga alapfogalmaival, elemeivel és filozófiájával kapcsolatos alapinformációkkal, a gyakorlatban pedig tudni kell az alap ászanák és pránájámák kivitelezését.

Oktató: Medvegy Gergely vezető jógaoktató

Költsége: 13.000 Ft

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

Jelentkezés:

A járványügyi helyzetre való tekintettel ez a képzés elmarad, de később, ősszel vagy télen megtartjuk. Kérlek kisérd figyelemmel a hírveleleket és/vagy a honlapot. Köszönöm!

Jelentkezni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola honlapján található online adatlap kitöltésével tudsz, amelyet IDE kattintva találsz meg. Előfordulhat, hogy a másik oldalon több képzés és időpont is fel lesz tüntetve, kérlek figyelj rá, hogy a megfelelőt jelöld be!

Jelentkezés érvényesítése:

A részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha a jelentkezésen túl előre átutalod a képzés díját. Kérlek a leírtak szerint intézd a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

3.) A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük neked e-mailben, és ebben az esetben várólistára kerülsz.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönöm az együttműködésed!

Egyéb információk és részletek:

Medvegy Gergelynél, tel.: 30/39-38-665, e-mail: medvegy.gergely@selfnessyoga.hu

Ajánló

Menü

Kapcsolat