Jógaoktató képzés

Oktatói workshopok

Célja

A workshopok lehetőséget adnak számodra a tanárokkal való személyes kapcsolódásra és a közösen, csoportban történő gyakorlásra. Teret biztosítanak az esetleges kérdéseknek, a javításoknak és a tapasztalatcserének.

A workshopok is a három szintre (kezdő, közép-haladó, haladó) vannak elosztva. Értelemszerűen azokon a workshopokon való részvétel javasolt, amely szinten épp tartasz a képzésben.

Felépítése

A workhopok 4 órásak. Az első 2 órában közös jógázás történik a Vrindávana-Gangórti Jóga gyakorlatsorokat (és egyéb egyénileg összeállított ászana sorokat) gyakorolva, miközben a tanár folyamatosan javít mindenkit. A második 2 órában pedig a szinthez tartozó módszertani gyakorlás történik.

A módszertani részben egyrészt a diákok lesznek bevonva mikrotanításokra, amelyeken keresztül tesztelhetik, fejleszthetik kialakulóban lévő tanári készségüket. Másrészről a kérdések megválaszolására van lehetőség.

Helyszín és időpontok

A workshopok Budapesten kerülnek megtartásra, több időpontban is. A pontos helyszínt és időpontokat e-mailben kapod meg, amikor már végzed az oktatóképzést. A foglalkozásokat nem csak Medvegy Gergely tartja, más tapasztalt jógatánárok is be vannak vonva, így az egyes workshopokat más-más oktató is tarthatja.

Költsége

A workshopokon való részvétel nem kötelező, ezek opcionálisan, saját igényednek megfelelően választhatóak. A eredeti tandíj ezen foglalkozások költségét nem foglalja magában. A workshopok ára 6000 Ft/alkalom. A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, mivel a jógaterem befogadóképessége és az ott lévő tanár kapacitása korlátozott. A jelentkezés majd a belső adatkezelési rendszeren keresztül fog történni.

A jógaoktató képzésről további részletek

Ajánló

Menü

Kapcsolat